Аджика «Абхазька»- як з магазину

10

Нещодавно пішов у супермаркет, хотів купити аджики, я її використовую для приготування перших страв, а також як соус до пельменів. Але на прилавку аджику не виявив. Після чого прийшов додому і приготував аджику «Абхазьку» по заводському рецептом самостійно. Ось, до вашої уваги, що вийшло. За смаком - від покупної не відрізниш, і навіть смачніше.

Продукти
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Олія рослинна - 2 ст. ложки
  • Перець болгарський (не чищений) - 1,5 кг
  • Часник - 4 шт.
  • Базилік (сушений) - 1 ст. л.
  • Хмелі-сунелі - 50 г
  • Волоський горіх (мелений) - 2 ст.л.
  • Перець червоний (гострий) - 1,5 ст.л.
  • Томатна паста - 100 г
  • Сіль - 3 ст.л.
Приготування

Як робити: Аджика «Абхазька»- як з магазину? Дуже просто читайте далі...

Як приготувати аджику «Абхазьку»:

Для приготування аджики ріпчасту цибулю обсмажити в рослинній олії.

Почистити солодкий перець.

Всі інгредієнти скласти в каструлю, закип'ятити і варити 30 хвилин на маленькому вогні. Остудити.

Перекрутити в блендері і додати аджику «Абхазьку» в банки.

Вгору