Аджика (8)

8 60 хв. 180 хв.

Оригінальна домашня аджика власного приготування збагатить і різноманітить смак страв з м'яса і птиці. Ще один варіант пропорції традиційного для домашньої аджики поєднання помідорів, солодкого і гіркого перцю, моркви, яблук і часнику - рецепт аджики №8.

Продукти
  • Помідори - 5 кг
  • Яблуко - 2 кг
  • Морква - 2 кг
  • Перець солодкий - 2 кг
  • Перець стручковий гіркий - 300 г
  • Часник - 300 г
  • Олія соняшникова - 1 л.
  • Сіль - 2-3 ст. ложки
Приготування

Як робити: Аджика (8)? Дуже просто читайте далі...

З цієї кількості продуктів виходить 10 л аджики.

Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для аджики №8 перед вами.

Шаг №2

Як приготувати аджику №8:

Помідори помити, нарізати на частини, вирізати зелений стрижень.

Шаг №3

Перець солодкий і гіркий помити, розрізати на кілька частин, очистити від насіння.

Шаг №4

Моркву очистити. Помити, розрізати на шматочки.

Шаг №5

Яблука помити, очистити від шкірки, розрізати на 4 частини, очистити від насіння.

Шаг №6

Часник очистити.

Шаг №7

Все прокрутити через м'ясорубку.

Шаг №8

Додати в отриману масу сіль, олія. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, проварити алжику 2 години.

Шаг №9

Банки добре промити, простерилізувати будь-яким способом.

Шаг №10

Аджику розкласти в банки.

Шаг №11

Потім аджика закривається в стерилізовані банки.

Шаг №12

Аджика №8 готова. Приємного апетиту!

Вгору