Аджика (7)

8 120 хв.

Помірно гостра аджика з помідорів з солодким перцем і морквою. Приємну кислинку аджике надає додавання яблук сорту «Антонівка».

Продукти
  • Морква - 500 г
  • Перець солодкий - 500 г
  • кисле Яблуко (антонівка) - 500 г
  • Помідори - 2 кг
  • Сіль - 0,25 склянки
  • Часник очищений - 1 склянка
  • Масло рослинне - 0,75 склянки
  • Перець стручковий - 2-3 стручка
Приготування

Як робити: Аджика (7)? Дуже просто читайте далі...

Часнику і гіркого перцю в аджику з яблуками можна покласти більше або менше (за смаком).

Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для аджики з антоновкой перед вами.

Шаг №2

Як приготувати аджику з яблуками «Антонівка»:

Помідори помити, розрізати на частини, вирізати зелений стрижень.

Шаг №3

Перець солодкий і гіркий помити, розрізати на шматки, очистити від насіння.

Шаг №4

Часник очистити.

Шаг №5

Моркву очистити і помити.

Шаг №6

Яблука помити, очистити від шкірки і насіння.

Шаг №7

Всі підготовлені компоненти натерти на тертці або пропустити через м'ясорубку.

Шаг №8

Поставити ємність з аджикою на вогонь, довести до кипіння. Варити аджику з яблуками на невеликому вогні 30-40 хвилин, періодично помішуючи.

Шаг №9

Тим часом банки ретельно промити. Простерилізувати будь-яким способом.

Шаг №10

Потім перекласти гарячу аджику в простерилізовані банки.

Шаг №11

Накрити кришками і закрити.
З цієї кількості продуктів виходить 6-7 баночок по 0,5 л. аджики

Шаг №12

Аджика з яблуками готова.
Приємного апетиту!

Вгору