Аджика (6)

6 40 хв. 40 хв.

Перед вами рецепт аджики з помідорів без теплової обробки. Гостроту приправі з помідорів і солодкого перцю додає поєднання гострого перцю, часнику і кореня хрону. Отже, готуємо аджику - простий спосіб, мінімум трудовитрат.

Продукти
  • На 5 л аджики:
  • Помідори - 5 кг
  • Перець солодкий - 1 кг
  • Перець гострий - 1-2 шт.
  • Корінь хрону - 4-6 шт.
  • Часник - 5-6 головок
  • Сіль - 100 р
Покрокове приготування
1 Аджика (6), шаг 1

Підготувати продукти за рецептом аджики (6).

:)
2 Аджика (6), шаг 2

Як приготувати аджику:

Перець вимити, нарізати, видалити насіння.

3 Аджика (6), шаг 3

Гострий перець акуратно розрізати. Видалити насіння і перегородки.

4 Аджика (6), шаг 4

Часник очистити.

5 Аджика (6), шаг 5

Корінь хрону очистити і нарізати.

6 Аджика (6), шаг 6

Помідори вимити і нарізати.

7 Аджика (6), шаг 7

Всі компоненти пропустити через м'ясорубку. Посолити. Розмішати.

8 Аджика (6), шаг 8

Покласти або в банки, або в пляшки.

9 Аджика (6), шаг 9

Зберігати приготовану аджику в холодильнику. Вихід аджики - 5 літрів.

Вгору