Аджика (4)

8

На цей раз готуємо аджику з помідорів, солодкого і гіркого перцю, з цибулею, морквою і часником.

Продукти
  • Помідори — 5 кг
  • Морква — 1 кг
  • Перець болгарський — 1 кг
  • Перець гіркий стручковий — 5-10 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 500 г
  • Олія — 0,5 л
  • Часник — 5-7 головок
  • Сіль — 2 ст. ложки (за смаком)
Приготування

Як робити: Аджика (4)? Дуже просто читайте далі...

З цієї кількості виходить 6-6,5 л аджики.

Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для приготування домашньої аджики з помідорів перед вами.

Шаг №2

Як приготувати домашню аджику з помідорів:

Помідори вимити, розрізати на частини, вирізати зелений стрижень.

Шаг №3

Перець вимити, розрізати на часи, очистити від насіння.

Шаг №4

Цибуля ріпчаста очистити, вимити, розрізати на частини.

Шаг №5

Морква очистити, вимити, розрізати на частини.

Шаг №6

Очистити часник.

Шаг №7

Вимити і очистити гіркий перець.

Шаг №8

Всі компоненти пропустити через м'ясорубку.

Шаг №9

Поставити миску на вогонь, довести до кипіння. Варити домашню аджику з помідорів на слабкому вогні 2 години.

Шаг №10

Домашня аджика з помідорів готова.
Приємного апетиту!

Вгору