Аджика (2-й варіант)

7

Аджика, рецепт приготування без уварювання та консервації. Така аджика сира не тільки смачна приправа, але і відмінне джерело вітамінів взимку, так як овочі в ній не піддавалися тепловій обробці.

Продукти
  • Помідори — 5 кг
  • Перець болгарський — 3 кг
  • Часник — 500 г
  • Петрушка — 300 г
  • Перець гіркий — 100 г
  • Оцет 6%-ний — 0,5 л
  • Сіль — 2 ст. ложки (за смаком)
Приготування

Як робити: Аджика (2-й варіант)? Дуже просто читайте далі...

З цієї кількості виходить 8 л аджики.

Покрокове приготування

Шаг №1

Продукти для аджики з помідорів і перцю перед вами.

Шаг №2

Як приготувати аджику сиру:

Перець солодкий вимити, очистити від насіння.

Шаг №3

Часник очистити.

Шаг №4

Помідори промити, розрізати на частини, вирізати зелений стрижень.

Шаг №5

Перець гіркий очистити, промити.

Шаг №6

Зелень промити.

Шаг №7

Овочі та зелень прокрутити на м'ясорубці.

Шаг №8

Додати спеції і оцет.

Шаг №9

Все перемішати. Аджика з помідорів і перцю готова.

Шаг №10

Банки добре промити з содою. Аджику розкласти по банках.
Зберігати аджику з помідорів і перцю в прохолодному місці.
Приємного апетиту!

Вгору